Individuen

Doe mee!

Stichting Discover Islam nodigt iedereen uit mee te doen met het promoten van de islam in het Nederlands. Wil jij graag een steentje bijdragen aan een correcte beeld over je geloof? Wil jij eervolle taken op je nemen en zo de tevredenheid van onze Schepper verdienen?

Dan ben je bij stichting Discover Islam aan het jusite adres. Stichting Discover Islam zoekt enthousiaste en zelfbewuste vrijwilligers die omwille van Allah artikellen willen vertalen van uit het Engels/Arabisch naar het Nederlands.

Daarnaast is stichting Discover Islam opzoek naar broeders en zusters die graag op promotiegebied wat willen betekenen voor hun geloof. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het uitdelen van informatieboekjes over de islam.

Ben je geinteresseerd? Twijfel dan niet en neem contact op met Discover Islam!

 

De profeet van Allah vrede zij met hem zei:

“Geef mijn boodschap door aan de mensen, al is het maar één zin.”

Deze hadith is overgeleverd van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) door Abdullah ibn Amr (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in Bukharie.

3 Comments

 1. Selame oeilaikoum, is het mogelijk om de edele koran gratis te verkrijgen in een grote partij dit om uit te delen. Ik wil graag het woord van ALLAH S.W.T verspreiden. Ghair Inschallah.

  Met vriendelijke groeten

 2. Salaam Alaykoem wa raghmatoellah,

  Graag zou ik deel willen nemen aan het uitdelen van informatieboekjes over de islam.

  Zouden jullie mij wat kunnen toesturen (eventueel ook een aantal vertalingen van de edele koran,

  Barakallahoe fiekoem,

  Hasib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Close